Google+

Πέμπτη 31 Μαρτίου 2016

Έτοιμοι για... Karaoke Party;;;

Την Παρασκευή 1 Απριλίου, το θεματικό πάρτι των σχολών χορού Apollon Dance Studio, έρχεται να απογειώσει την αδρεναλίνη και το κέφι στα ύψη!
Δεν πρόκειται για φάρσα, αλλά για το πολυαγαπημένο “Karaoke Party”, που μαθητές και φίλοι ανυπομονούν να απολαύσουν και να συμμετέχουν!!! Είμαστε έτοιμοι, λοιπόν, να υποδεχθούμε τον Απρίλιο με χορό και τραγούδι, και να απολαύσουμε αξέχαστες στιγμές!!!

Το ραντεβού μας, στην σχολή του Ιλίου, στις 21.00!!!
Καλεσμένοι όλοι οι μαθητές και οι φίλοι τους!!!


Το Karaoke αποτελεί μία μορφή έκφρασης μέσα από το τραγούδι. Κάτι που ιστορικά, φαίνεται να κατάγεται από την Ιαπωνία.
Η ετοιμολογία της λέξης “Kara-oke σημαίνει κάτι σαν “Άδεια-ορχήστρα” στην τοπική γλώσσα. Όσοι συμμετέχουν σε αυτό, καλούνται να καλύψουν το κενό, που είναι η θέση του τραγουδιστή. Εκείνο που πρέπει να κάνουν, είναι να εξωτερικεύσουν τα συναισθήματά τους, ερμηνεύονταςένα αγαπημένο τραγούδι. Σπάνια το κάνουν χωρίς βοήθεια. Το Καραόκε έχει την μορφή ενός παιχνιδιού, που συνήθως αποτελείται από διαφορετικά υλικά. Σε μία μεγάλη οθόνη, παρουσιάζονται οι στίχοι του τραγουδιού, και ταυτόχρονα ακούγεται ο μουσικός του σκοπός, που συνοδεύει τους συμμετέχοντες!

Πλέον, το Καραόκε συναντάται συχνά σαν μορφή ψυχαγωγίας σε πολλά Cafe και νυχτερινά κέντρα διασκέδασης. Αρκετές φορές, αφιερώνεται μία μέρα σε αυτό και έχει την μορφή διαγωνισμού. Το κοινό κρίνει τους διαγωνιζόμενους, εκφράζοντας τον ενθουσιαμό του με το χειροκρότημά του. Νικητής στέφεται εκείνος που θα κάνει τον χώρο να σείεται από ένταση, αλλά και το... ντεσιμπελόμετρο να χτυπήσει κόκκινο!!! Το ευχάριστο φαινόμενο που παρατηρείται, είναι πως, όσο παράφωνος, ή καλός τραγουδιστής αποδεικνύεται κάποιος, το κοινό επιβραβεύει πάντοτε την προσπάθειά του!!!

Αυτό συμβαίνει γιατί πρόκειται για την έκφραση ενός ανθρώπου. Παρά το γεγονός ότι το Karaoke είναι και μία μορφή επίδειξης καληφωνίας, παραμένει ένας τρόπος εκτόνωσης και θεραπείας! Φαίνεται πως η έκθεση μπροστά σε κόσμο, αυξάνει την αυτοπεποίθηση! Το Καραόκε έχει χρησιμοποιηθεί από τους επιστήμονες σε έρευνες με στόχο την αυτοβελτίωση του ατόμου και την καλή ψυχική υγεία, όπως και όλες τις τέχνες που το συνοδεύουν!!!
Ο ρυθμός, μέσα από την εξωτερίκευση, προάγει την κίνηση και ο σκοπός της είναι η διασκέδαση και η συναισθηματική αποφόρτιση!

Και ποιος είναι ο καλύτερος συνδυασμός;;;

Φυσικά, ο χορός!!! Η τέχνη με την οποία μπορούμε να ασχοληθούμε όλοι! Για αυτό, οι σχολές χορού Apollon, δημιούργησαν την πιο διασκεδαστική γιορτή, που ταυτόχρονα διδάσκει στους μαθητές την έκφραση!
 
Το Karaoke Party αποτελεί πλέον, έναν θεσμό για τις Εβδομαδιαίες Εκπαιδευτικές Συγκεντρώσεις των σχολών μας, αφού κρατάει μία από τις υψηλότερες θέσεις στα... Charts των εντυπώσεων!
 
Το πάρτι ξεκινάει και οι μαθητές επιλέγουν να τραγουδίσουν σόλο, ή ομαδικά. Όταν ξεκινήσει το τραγούδι τους, το κοινό επιλέγει να επιβραβεύσει και να τιμήσει τους ερμηνευτές, συνοδεύοντάς τους με χορό!!!

Για αυτό, χωρίς να χάσουμε χρόνο, ετοιμαζόμαστε για ένα αξέχαστο βράδυ Παρασκευής!!! Η σχολή του Ιλίου έχει φορέσει ήδη τα καλά της και περιμένει να υποδεχθεί τους πιο λαμπερούς Stars!!!


Σας περιμένουμε όλους, σε μία βραδιά γεμάτη χορό,
τραγούδι και πολλές εκπλήξεις,
όπου πρωταγωνιστές θα είστε εσείς!!!

Καλή μας Διασκέδαση!!!

Δείτε επίσης:

Ζήτα μου να χορέψουμε!
Απολαύστε περισσότερες φωτογραφίες
από τα εβδομαδιαία θεματικά
πάρτυ και τις επίσημες εκδηλώσεις
των σχολών μας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου