Google+

Τετάρτη 2 Μαρτίου 2016

Circus Night - Νικητές Διαγωνισμού Καλύτερου Ταχυδακτυλουργικού!


Τα πιο όμορφα κόλπα που καθηλώνουν μικρούς και μεγάλους σε κάθε παράσταση Τσίρκου, αποτέλεσαν έμπνευση για τον πιο διασκεδαστικό διαγωνισμό του Fun Carnival Dancing!!!
Στις περισσότερες παραστάσεις Τσίρκου, όλοι απολαμβάνουν μία σειρά από ταχυδακτυλουργικά, που κόβουν την ανάσα!!! Φωτιές, λαγοί και περιστέρια που βγαίνουν μέσα από καπέλα, αντικείμενα που εξαφανίζονται ή τηλεμετακινούνται, είναι μερικά από αυτά!!!

Στο πιο χαρούμενο και κεφάτο πάρτυ, το Circus Night, μάγοι έγιναν οι μαθητές των σχολών χορού Apollon!!! Έξυπνα ταχυδακτυλουργικά τρικ, που άφησαν κοινό και κριτές κατενθουσιασμένους!!! Μέσα από τις μεταμφιέσεις τους, φάνηκε να έχουμε κοντά μας μερικούς από τους πιο γνωστούς μάγους της ιστορίας, όπως ο Houdini, ο Lance Burton και ο νεότερος David Copperfield!!!

Ποιοι όμως κατάφεραν να ξεχωρίσουν και να καταταχθούν στην Τελική Τριάδα;;;

Ποιοι θα είναι εκείνοι που θα μεταφερθούν πιο κοντά στα Χορευτικά Δώρα του Fun Carnival Dancing;;;



Οι Νικητές του Διαγωνισμού Καλύτερου Ταχυδακτυλουργικού!


Την 1η θέση κέρδισε ο Μιχάλης, από τη σχολή της Νέας Φιλαδέλφειας, που πραγματικά μάγεψε κριτές και κοινό, κερδίζοντας 300 πόντους!!!
 

Την 2η θέση κατέκτησε ο Ιωάννης, από τη σχολή της Μεταμόρφωσης, που έκανε τους κριτές να λατρέψουν το μαγικό του κόλπο και πήρε 200 πόντους!!!
 

Στην 3η θέση ανέβηκε η Βασιλική, από τη σχολή της Μεταμόρφωσης, που κατέκτησε τους κριτές και κέρδισε 100 πόντους!!!

    Οι μαθητές των σχολών χορού Apollon, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και μας ταξίδεψαν σε έναν κόσμο μαγικό!!! Έναν κόσμο που ολοκληρώθηκε με την μαγεία του χορού και η βραδιά θα μείνει σε όλους σαν ονειρεμένη και φαντασμαγορική!!!

    Συγχαρητήρια σε όλους για το μαγευτικό αποτέλεσμα!!!



    Δείτε επίσης:

    Εσείς γνωρίζετε γιατί ο χορός είναι το
    καλύτερο μέσο φυσικής άσκησης;
    Αφιέρωμα στον χορό του πάθους 
    και της φωτιάς.. Tango!
    10 Χρήσιμες Συμβουλές
    για να γίνετε ακόμα καλύτεροι!

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου