Google+

Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

Το Βασίλειο Του Χορού


Μιά φορά και έναν καιρό σε κάποιο μακρινό μέρος της γης υπήρχε μιά μαγική χώρα όπου τη διοικούσε ένας βασιλιάς. Ο βασιλιάς χορός. Όλοι θα τον έχετε ακουστά αφού ζει ακόμα ανάμεσά μας. Ο βασιλιάς χορός ήταν ευαίσθητος, τρυφερός με έντονη προσωπικότητα, δυναμικός, εντυπωσιακός και είχε γεννηθεί με μαγικές ικανότητες.
   Φυσικά στο βασίλειό του δεν ήταν μόνος. Είχε μαζί του τον πρίγκηπα Fox-trot ο οποίος ήταν υπεύθυνος σε αυτή τη χώρα αφού είχε τα κλειδιά του βασιλείου. Αν ο πρίγκηπας δεν ξεκίναγε πρώτος τα μαγικά του βήματα κανένας άλλος κάτοικος του βασιλείου δεν μπορούσε να κουνηθεί από τη θέση του.
  Ύστερα υπήρχε ο Κόντε Tango. Ο κόντε είχε γεννηθεί με έντονο πάθος και το έδειχνε πάντα σε κάθε του κίνηση, ήταν κοφτός και απότομος και όταν ξεδίπλωσε τα βήματά του κανένας δεν μπορούσε να μην τον ακολουθήσει.
  Υπήρχε επίσης ο συναισθηματικός δούκας Waltz ο οποίος είχε την ιδιότητα να οδηγεί τις ψυχές σε αναμνήσεις πότε όμορφες και πότε άσχημες αλλά πάντα γλυκές και νοσταλγικές.
  Επίσης σε αυτό το βασίλειο ζούσε και η κοντέσα Rumba όπου η θηλυκότητα της μαγνήτιζε όποιον την συναντούσε και γέμιζε τον κόσμο με αγάπη και αισθησιασμό.
  Δεν μπορούμε να λησμονήσουμε επίσης τον αξιότιμο κόμη Mambo όπου κατάφερνε με τις επιδείξεις του να αποθεώνεται από τους γύρω του.
  Ούτε και τον σερ cha-cha όπου με το ιδιαίτερο στυλ του ξεσήκωνε όποιον τον πλησίαζε.
 Όσο για την κόμισσα Samba είναι γνωστή η φήμη της με το ρυθμό της, τραβούσε όλο το κόσμο σε ένα ξέφρενο ξεφάντωμα και η παρέα μας ολοκληρώνεται με τον λόρδο Rock n’ Roll έναν νεαρό που κατάφερνε να κάνει τους πάντες χαρούμενους και ζωηρούς.
  Σας καλωσορίζουμε να ταξιδέψετε και εσείς στο βασίλειο του χορού!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου