Google+

Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

Waltz - Tropical Night


Η καλοκαιρινή βραδιά – αφιέρωμα στους αγαπημένους μας μαθητές, μας άφησε τις ωραιότερες αναμνήσεις!!! Χοροί από όλο τον κόσμο, παρέλασαν στην πίστα και κέρδισαν για μία ακόμη φορά τον θαυμασμό και το χειροκρότημα όλων των παρευρισκόμενων!!!

Από μία τέτοια φαντασμαγορική δεξίωση χορού, δεν θα μπορούσε να λείπει και ο χορός των ονείρων, που δεν είναι άλλος από το Απαλό Βαλς!!!

Στο βίντεο που θα παρακολουθήσουμε, η Μαρία, μαζί με τον δάσκαλό της, Γιώργο, δίνουν μία πανέμορφη ερμηνεία που αξίζει να θυμηθούμε!

Ας τους απολαύσουμε!!!


Απαλές, συνεχόμενες κινήσεις, που μοιάζουν αέρινες! Μία εκπληκτική χορογραφία, που μας μάγεψε και δρόσισε με την αύρα της, την ζεστή καλοκαιρινή βραδιά!!!
Θερμά Συγχαρητήρια!!!


Στις σχολές χορού Apollon, όλοι οι μαθητές έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μαθήματα χορογραφίας οποιαδήποτε εποχή του χρόνου επιθυμούν. Ο σκοπός είναι η εξέλιξη των χορών με προσαρμοσμένα μαθήματα εξειδικευμένης τεχνικής.

Εάν κάποιος επιθυμεί να παρουσιάσει μία από τις χορογραφίες του, μπορεί να λάβει μέρος σε κάποια, ή σε όλες τις εκδηλώσεις των σχολών μας.

Πού μπορεί να παρουσιαστεί

μία χορογραφία;;;
Η πιο απλή μορφή εκδήλωσης για τις σχολές Apollon Dance Studio, είναι τα εβδομαδιαία πάρτι, ή αλλιώς, εβδομαδιαίες εκπαιδευτικές συγκεντρώσεις, που περιλαμβάνονται στο τρίπτυχο σύστημα εκπαίδευσής μας! Τα θέματά τους αποτελούν και μία καινούρια εμπειρία για μαθητές και δασκάλους! Σε κάποια από αυτά, γίνονται αφιερώματα σε συγκεκριμένους χορούς, ή είδη χορού και συνοδεύονται από παρουσιάσεις ιδιωτικής ή ομαδικής χορογραφίας από τους μαθητές της κάθε σχολής! Υπάρχει και η πιο διασκεδαστική περίοδος, που δεν είναι άλλη από εκείνη των Αποκριών, όπου ακολουθείται μία σειρά από θεματικά parties, που οι μαθητές διαγωνίζονται παρουσιάζοντας ομαδικές χορογραφίες, από την σχολή όπου φοιτούν!!! Τα μοναδικά θέματα μπορούν να οδηγήσουν κάποιον να παρουσιάσει μία χορογραφία μέσα σε οποιοδήποτε πάρτι της χρονιάς!

Η ημερήσια Εκδρομή, αποτελεί και αυτή εκπαιδευτική συγκέντρωση και συνοδεύεται πάντα από χορό και πάρτι! Διοργανώνεται δύο φορές τον χρόνο και οι μαθητές που συμμετέχουν, λαμβάνουν μέρος και σε μία ξεχωριστή παρουσίαση χορογραφιών, όπου φορούν τα πιο άνετα ρούχα τους και διασκεδάζουν εκτός “ορίων”!!!

Οι Επίσημες Δεξιώσεις των σχολών χορού Apollon, δεν είναι άλλες από τις δύο θεαματικές βραδιές, Tropical, που είναι καλοκαιρινή και απολαύσαμε μία από τις χορογραφίες της στο βίντεο, και Trophy Ball, που είναι χειμερινή και συνοδεύεται από την επίσημη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας μας. Σε μία επίσημη δεξίωση χορού, οι μαθητές παρουσιάζουν χορογραφίες ανάλογες με το χορευτικό τους επίπεδο και από την στιγμή που το έχουν ολοκληρώσει, βραβεύονται και αποκτούν το αντίστοιχο χορευτικό δίπλωμα! Η κάθε βραδιά, συνοδεύεται και από διαφορετικές εκπλήξεις, και φυσικά, σημαίνουν διασκέδαση, ευχαρίστηση και θετική διάθεση!!!

Το Trophy Ball 2013 έρχεται τον Ιανουάριο και οι προετοιμασίες έχουν ξεκινήσει!!! Δίνει την ευκαιρία σε όλους να συμμετέχουν και να αποκομίσουν μία μοναδική χορευτική εμπειρία!!!



Ο χορός είναι για όλους
και οι ευκαιρίες από τις σχολές Apollon Dance Studio, πολλές!!!


Δείτε επίσης:

Ενημερωθήκατε για τις
Επίσημες Χορευτικές Εκδηλώσεις
των σχολών μας;
Μάθετε κι εσείς για τα οφέλη
που μας προσφέρει η ενασχόληση
με τον χορό!
Μάθετε περισσότερα για τους χορούς
που μπορείτε να διδαχθείτε στις σχολές μας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου