Google+

Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

Tango - Tropical Night

Απολαύστε τους μαθητές των σχολών χορού Apollon σε μία ομαδική χορογραφία υπό τον ήχο του τραγουδιού El Tango de Roxanne!!!!!!!

Ο χορός που μας παρουσιάζουν;;;;;;
Όπως ομολογεί και το όνομα του τραγουδιού .  .  . Tango!!!!!!
Τρία υπέροχα ζευγάρια μας ταξιδεύουν στο διασημότερο καμπαρέ του Παρισιού!!!!! Σήμα κατατεθέν του Moulin Rouge.... ο κόκκινος ανεμόμυλος στην οροφή του!!!! Το Moulin Rouge υπήρξε πηγή έμπνευσης για πολλούς καλλιτέχνες, όπως ο Baz Luhrmann που δημιούργησε σχεδόν εξ ολοκλήρου την ομώνυμη ταινία το 2001. Το διάσημο Τανγκό της Ρωξάνης, που ακούγεται στην ταινία σε διασκευή, αποτέλεσε πόλο έλξης και έμπνευσης και για τους δασκάλους και χορογράφους των σχολών μας που αποφάσισαν να το χορογραφίσουν και να το διδάξουν στους μαθητές τους!!!!

Έτσι φτάσαμε σε αυτό το αποτέλεσμα!!!!! Να απολαύσουμε τρεις καβαλιέρους- μαθητές των σχολών μας, το Χρήστο, τον Σπύρο και τον Σταύρο που συνοδεύουν τις ντάμες τους Πέπη, Αναστασία και Ρένα σε ένα εκρηκτικό Ταγκό!!!!!! Τον χορό του πάθους!!!!!
Οι μαθητές συνεργάστηκαν ως ομάδα και με την πολύτιμη καθοδήγηση του δασκάλου τους μας παρουσίασαν αυτήν την ομαδική χορογραφία!!!! Ο συγχρονισμός, η ρυθμικότητα και η διατήρηση των σχημάτων που παίρνουν πάνω στην χορευτική πίστα είναι πρωταρχικής σημασίας!!!! Πάνω σε αυτά τα στοιχεία έκαναν προπονήσεις σε τακτική βάση οι μαθητές- χορευτές μας για να αποδώσουν τα βέλτιστα αποτελέσματα!!!!!
Όπως φάνηκε και στην επίσημη εκδήλωσή μας Tropical Night, το αποτέλεσμα εντυπωσίασε και τους πιο απαιτητικούς θεατές!!!! Το χειροκρότημα και τα σχόλια του κοινού έδωσαv στους χορευτές την καλύτερη επιβράβευση!!!!!

Συγχαρητήρια και καλή πρόοδο!!!!!!

Υ.Γ:
Η φανταστική εισαγωγή από την ταινία του Moulin Rouge όπου περιγράφετε το Tango:







We have a dance!
In the brothels of Buenos Aries
Tells the story
Of a prostitute.
And a man... who falls in love...
With her.


First there is desire
Then... passion! 
Then... suspicion! 
Jealousy! Anger! Betrayal! 
Where love is for the highest bidder, 
There can be no trust! 
Without trust, 
There is no love! 
Jealousy.
Yes, jealousy... 
Will drive you... mad!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου