Google+

Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012

Tango - Tropical Night

Οι προετοιμασίες για την λαμπερή βραδιά Trophy Ball 2013, έχουν ξεκινήσει!!!
Αρκετοί είναι οι μαθητές που ζητούν να δουν ξανά τις εξαιρετικές χορογραφίες του παρακολουθήσαμε στην καλοκαιρινή μας δεξίωση, Tropical Night 2012! Κάποιοι για να θυμηθούν τις όμορφες στιγμές που μοιράστηκαν με συγγενείς, φίλους, συμμαθητές και δασκάλους, και άλλοι για να πάρουν μία γεύση, αφού χορεύουν για πρώτη φορά!!!

Ο Ιωάννης και η Γλυκερία, θα μας δώσουν το ωραιότερο δείγμα, με το υπέροχο Tango, που μας είχαν παρουσιάσει στην βραδιά!!!

Ας τους απολαύσουμε!!!


Μία χορογραφία, που παρά την άψογη εκτέλεσή της, ως χορός του πάθους, γεμάτος κοφτές, δυναμικές και απότομες κινήσεις, μας άφησε την πιο γλυκιά ανάμνηση από τις χορογραφίες που είδαμε στην πίστα!!!

Θερμά συγχαρητήρια!!!

Οι μαθητές εξασκούνται και συνεργάζονται πυρετωδώς για την μεγάλη βραδιά!!! Για ακόμη μία φορά, υπόσχονται πως θα μας εντυπωσιάσουν με τις θεαματικές τους φιγούρες και τις πρωτότυπες ιδέες που έχουν για την κάθε τους ιδιωτική, ή ομαδική χορογραφία!

Το Trophy Ball, εκτός από μία βραδιά παρουσίασης ερασιτεχνικών και επαγγελματικών χορογραφιών, αποτελεί και μία γιορτή, όπου όλοι οι μαθητές βραβεύονται για το χορευτικό επίπεδο που έχουν ολοκληρώσει! Με την συμμετοχή τους σε μία ιδιωτική χορογραφία, αποκομίζουν και το αντίστοιχο χορευτικό δίπλωμα! Η θέση της δεξίωσης Trophy Ball, όμως, σημαίνει γιορτή για περισσότερους λόγους!!! Αυτό, διότι αποτελεί το πιο αίσιο γεγονός που συνοδεύει την επίσημη κοπή της πίτας των σχολών Apollon Dance Studio, για τη νέα χρονιά!!!

Και τι συμβαίνει όταν κάποιος κερδίσει το φλουρί από την πρωτοχρονιάτικη πίτα των σχολών χορού Apollon;;; Φεύγει με ένα πλούσιο χορευτικό δώρο, που μπορεί να χρησιμοποιήσει άμεσα και να ταξιδέψει στον όμορφο κόσμο του χορού!!! Και δεν είναι μόνο ένας!!! Μέσα από κλήρωση, υπάρχουν και άλλοι τυχεροί, που διεκδικούν μεγάλα δώρα χορού στην βραδιά!!!

Για τις σχολές χορού Apollon, κάθε χορευτική εκδήλωση, δημιουργεί την αίσθηση του εορτασμού!!! Οι εβδομαδιαίες εκπαιδευτικές συγκεντρώσεις είναι γεμάτες από χορευτικά θέματα που συνδυάζονται με την χορευτική εξάσκηση των μαθητών μας και αποτελούν τον πιο διασκεδαστικό τρόπο να αφομοιώσει κάποιος την διδαχθείσα ύλη του!!! Το αγαπημένο μας εβδομαδιαίο “ραντεβού”, μας συνοδεύει πάντοτε και στις δεξιώσεις των σχολών!!! Ενδιάμεσα από τα χορευτικά μέρη των χορογραφιών της κάθε βραδιάς, υπάρχουν χορευτικά διαλείμματα, έτσι ώστε να διασκεδάζουν ακόμη περισσότερο όλοι οι παρευρισκόμενοι!!! Το μεγάλο party της βραδιάς, ακολουθεί μετά την λήξη της παρουσίασης και κρατάει μέχρι το πρωί!!!


Το Trophy Ball 2013 έρχεται
και αναμένεται πιο εντυπωσιακό από ποτέ!!!

Δείτε επίσης:

Ενημερωθείτε για την σημασία της
χορογραφίας στην χορευτική εξέλιξη!
Χορός... Μια ιστορία χωρίς λόγια!
Μάθετε κι εσείς για τα οφέλη καιτα συναισθήματα που αποκομίζουμε
μέσω του χορού!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου