Google+

Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

Oriental - Tropical Night!

Έφτασε η ώρα για ένα ταξίδι εξπρές!!!!!

Η Χριστίνα με την Ανθή μας ταξιδεύουν στα βάθη της Ανατολής και μας παρασέρνουν με τον αισθησιακό χορό της κοιλιάς, όπως είναι γνωστός στον δυτικό κόσμο!!!!!
Το τραγούδι Wala Wahed του Hakim ακούγεται από τα μεγάφωνα της αίθουσας δεξιώσεων και δύο εντυπωσιακές παρουσίες προβάλουν και μας μαγεύουν με το χορό τους και φυσικά με την άκρως λαμπερή παρουσία τους!!!!!!
Απολαύστε την Ιδιωτική χορογραφία Oriental και προσέξτε τις λεπτομέρειες του χορού!!!


Με αφορμή την χορογραφία που μόλις παρακολουθήσατε θα κάνετε το πρώτο mini θεωρητικό μάθημα για το Oriental!!!! Μπορείτε να τον πείτε Χορό της Ανατολής ή Oriental ή Χορό της κοιλιάς!!!!!! Και μπορείτε να τον διδαχθείτε στις σχολές μας σταδιακά, μαθαίνοντας στην αρχή όλους τους βασικούς κανόνες  και βηματισμούς του απογειώνοντας τη γνώση σας μέχρι το επαγγελματικό του επίπεδο!!!!
Αρχικά μαθαίνετε να χορεύετε διαφορετικούς ρυθμούς και αναλύετε την κινησιολογία των διαφόρων ειδών του!!!! Όσο εξελίσσεστε αρχίζετε να χρησιμοποιείτε πέπλο, ζίλια, φτερά, μπαστούνι και σπαθί!!!!!!
Ο χορός- σύμβολο της θυληκότητας ξετρελαίνει γυναίκες- μαθήτριες κάθε ηλικίας και φυσικά εντυπωσιάζει όλους τους θεατές του!!!!! Το χειροκρότημα των φίλων των σχολών χορού Apollon επιβεβαίωσε το θαυσμασμό όλων για αυτόν τον ξεχωριστό χορό και φυσικά για την εκπληκτική εκτέλεση των χορευτριών μας!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου