Google+

Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

Mambo - Tropical Night!


Ένα φανταστικό Show έλαβε χώρα το καλοκαίρι του 2012! Το Tropical Night, μία από τις καθιερωμένες Δεξιώσεις Χορού των σχολών χορού Apollon, έμεινε αξέχαστο σε όλους!!!

Ζωηρές και ξεσηκωτικές χορογραφίες, έκαναν μαθητές, δάσκαλους και φίλους, να παραμείνουν στην πίστα μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες!!!


Το παρακάτω βίντεο, είναι ένας από τους λόγους που ανέβασε την διάθεσή μας στα ύψη!!!

Πάμε να το απολαύσουμε!!!


Η Κωνσταντίνα, μαζί με την δασκάλα της, Κατερίνα, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, μέσα από μία εκπληκτική ιδιωτική χορογραφία!!! Από τις δύο ντάμες ερμηνεύτηκε ο χορός της επίδειξης, το Mambo και το κοινό τις αγκάλιασε με το πιο θερμό του χειροκρότημα!!!

Ο ρυθμός τους μετέφερε ζωντάνια στον χώρο και αντιπροσώπευσαν άξια και τον χορό, αλλά και το μουσικό κομμάτι που τον συνόδευε!!! Ασφαλώς, ο τραγουδιστής του αποτελεί έναν καλλιτέχνη, που ο ίδιος είναι γεμάτος ζωντάνια και έχει μία μοναδική σκηνική παρπυσία πάνω στην σκηνή!!! Ενδεχομένως, να αποτέλεσε πηγή έμπνευσης και αυτό το υπέροχο αποτέλεσμα!!! Ο μοναδικός Ricky Martin, εμφανίστηκε ξαφνικά σαν φανταστική εικόνα, όταν ακούσαμε το Shake Your Bon-Bon!

Ο πορτορικανός Pop τραγουδιστής, έγινε γνωστός κατά το 1991, μόλις στα 20 χρόνια του και μέχρι σήμερα μετράει περίπου 70 εκατομμύρια πωλήσεις δίσκων σε ολόκληρο τον κόσμο! Αποτελεί έναν καλλιτέχνη, ο οποίος λατρεύει τον χορό και μέσα από τα τραγούδια του, έχει συντελέσει σημαντικά στην διατήρηση, αλλά και διάδοση των Latin χορών, στις νεότερες γενιές παγκοσμίως!!!Το Shake your bon-bon, κυκλοφόρησε το 1999 και προκάλεσε παραλήρημα, καθώς οι εκδόσεις του, αλλά και οι εμφανίσεις του σε CD του καλλιτέχνη, υπάρχουν παντού! Η γοητευτική παρουσία του Ρίκι Μάρτιν, αλλά και ο ελκυστικός χορός του, τον έκαναν ιδιαίτερα δημοφιλή στο γυναικείο φύλο, κάτι που φαίνεται και στο επίσημο Video Clip του κομματιού, το οποίο περιέχει σκηνές από live εμφάνιση!!!



Η χορογραφία που παρακολουθήσαμε, προκάλεσε τον ίδιο θαυμασμό σε όλους όσους είχαν την ευκαιρία να την παρακολουθήσουν από κοντά!!!

Συγχαρητήρια για τον υπέροχο χορό!!!

Ο Ιανουάριος πλησιάζει, όπως και η επίσημη κοπή της πίτας των σχολών χορού Apollon! Νέες και ακόμη πιο εντυπωσιακές χορογραφίες έρχονται, σε μία βραδιά που δεν έχει προηγούμενο!!! Αυτή δεν είναι άλλη από το Trophy Ball 2013! Μαθητές και δάσκαλοι έχουν ήδη ξεκινήσει να προετοιμάζονται και ανυπομονούμε να τους απολαύσουμε!!!


Μέχρι τότε, όμως μεσολαβούν πολλές εκπλήξεις γεμάτες χορό και διασκέδαση!!! Για αυτό, μείνετε συντονισμένοι!!!


Δείτε επίσης:

Ξέρατε ότι...
Εμπλουτίστε τις γνώσεις σας για το
αγαπημένο σας χόμπυ απολαμβάνοντας
μοναδικά χορευτικά παιχνίδια!!!
Λίγα λόγια για τον χορό...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου