Google+

Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012

Ένα Ταξίδι Στον Κόσμο Του Χορού....



Χορός, ένα μαγικό ταξίδι, με απίστευτους προορισμούς και μοναδικές διαδρομές, μιά μηχανή του χρόνου που με οδηγό το σώμα, την κίνηση και επιβάτες το ρυθμό, την μουσική και τα έντονα συναισθήματα, μας ξεναγεί στις γλυκές αναμνήσεις του χθές και τις μετατρέπει σε πρωτόγνωρες στιγμές ζωής του σήμερα, απελευθερώνοντας το είναι του κάθε ατόμου.
  Ένα ταξίδι γιά όλους τους ανθρώπους, γιά όλους τους χαρακτήρες. Όπως ο κάθε άνθρωπος είναι μοναδική προσωπικότητα μέσα στο πλήθος του κόσμου, έτσι και τα μονοπάτια του χορού είναι ξεχωριστά μέσα στα είδη του. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να επιβιβαστείτε στο όχημα της χαράς και να επιλέξετε τα μονοπάτια σας.
  Κρατήστε στα χέρια σας το κλειδί των χορών, το Fox-trot, γιά να ανοίξετε τις καρδιές σας, πάνω στο παιχνιδιάρικο ύφος του και να υποδεχτείτε με χαρά τις έντονες και νοσταλγικές αναμνήσεις που σας δημιουργεί, η γλυκειά μελωδία ενός waltz. Ζήστε και ανακαλύψτε το δυναμισμό του εαυτού σας πάνω στις κοφτές και απότομες εντυπωσιακές φιγούρες ενός tango, αφήστε το σώμα σας να ανταποκριθεί ελέυθερο στο ρυθμό μιάς rumba, και να εξωτερικεύσει το πάθος και τον ερωτισμό σας. Αναδείξτε το προσωπικό και ιδιαίτερο στυλ σας σε ένα ζωηρό mambo και εξελίξτε το τρόπο του φλερτ σας κάνοντας τό, πιό παιχνιδιάρικο χορεύωντας ένα cha-cha, ανεβάστε τον πήχη της ψυχολογίας σας με μιά ξέφρενη samba και γίνετε η ψυχή της παρέας σας, δείχνοντάς τους ένα rock n' roll. Εντυπωσιάστε τους φίλους σας, με πρωτοποριακές φιγούρες του hip-hop και του breakdance, νοιώστε την μυρωδιά της ανατολής στο σώμα σας με ένα oriental και την ομορφιά του ήλιου και της θάλασσας της Ελλάδας μέσα από τους χορούς της.
  Αφήστε τον εαυτό σας ελεύθερο να δεχτεί την ομορφιά αυτού του ταξιδιού και σίγουρα θα καταλάβετε ότι δεν έχετε δει ποτέ ξανά πιό όμορφα τοπία σε όσες χώρες κι αν έχετε πάει.
  Δεν έχετε ζήσει πιό έντονες στιγμές, σε όσα μέρη κι αν έχετε γνωρίσει.
  Δυναμώστε λοιπόν τα ντεσιμπέλ, κλείστε τα μάτια και αφήστε το ρυθμό να σας οδηγήσει σε αυτήν την απίστευτη διαδρομή, αυτού του μαγευτικού ταξιδιού.
ΩΡΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ;   τώρα
ΩΡΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ:............
       Καλή σας διασκέδαση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου