Google+

Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

Rock n' Roll - Tropical Night

Οι νεαρές μαθήτριές μας, παρουσιάζουν μία άκρως διασκεδαστική χορογραφία!!!
Χορεύουν για εμάς τον χορό των parties, το Rock 'n' roll!!!
     Και ποιο άλλο θα μπορούσε να είναι το μουσικό κομμάτι που θα συνόδευε τον χορό των πάρτυ;;; Το πολυαγαπημένο Chihuahua, που αποτέλεσε τραγούδι σταθμό για την καριέρα του Dj Bobo, αφού έγινε νούμερο ένα καλοκαιρινό Hit το 2002 και συνεχίζει να ακούγεται και να χορεύεται με το ίδιο κέφι ακόμη και σήμερα!!!
    Το Chihuahua αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για μεγάλη εταιρεία αναψυκτικών, που το χρησιμοποίησε σε μία από τις πιο επιτυχημένες της διαφημίσεις!
    Στο video clip του, παρουσιάστηκε μία χορογραφημένη έκδοσή του μέσα από κινούμενα σχέδια, που διαδόθηκε σε Αμερική και Ευρώπη! Το αποτέλεσμα, ήταν να δημιουργηθούν πολλαπλές διασκευές του τραγουδιού από Βραζιλιάνους, Βέλγους και Έλληνες καλλιτέχνες!
      Ο κεφάτος ρυθμός του συνεχίζει να εμπνέει καθηγητές χορού και χορογράφους, όπως και στις σχολές χορού Apollon Dance Studio, και να αφήνει τις πιο ευχάριστες εντυπώσεις στο κοινό τους!!!
    Έτσι και η επίσημη εκδήλωση των σχολών χορού Apollon, Tropical Night 2011 έλαμψε και η Ευγενεία, η Λυδία, μαζί με την δασκάλα τους Γεωργία, έκλεψαν την παράσταση με τον παιχνιδιάρικο χορό τους!
\
Θερμά Συγχαρητήρια 
στα μικρά μας αγγελούδια!!!
Όσο για το θετικό αποτέλεσμα, θα πρέπει να αναφέρουμε, πως ο χορός για τα παιδιά, στις σχολές στις σχολές χορού Apollon, σημαίνει γνώση μέσα από την διασκέδαση!
    Ιδιαίτερα, μέσα από τα μαθήματα για μία χορογραφία, τα παιδιά μαθαίνουν να συνεργάζονται και αναπτύσσουν δεξιότητες, αλλά και αρετές που θα τα συνοδεύουν σε όλη τους τη ζωή!!! Οι κινήσεις και οι βηματισμοί που ακολουθούν, τους διδάσκονται σταδιακά και πάντα συνδυαστικά με γνώριμες συνήθειες!
    Οι χορογραφίες εμπλουτίζουν τον χορό των παιδιών και ο τρόπος που αντιμετωπίζουν τις δραστηριότητές τους γίνεται πιο δημιουργικός και εμπλουτίζουν τα θετικά στοιχεία του χαρακτήρα τους, αλλά και του παρουσιαστικού τους!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου