Google+

Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

Samba Team

SAMBA με την Shakira 
Με καλοκαιρινή διάθεση και με πάρα πολύ κέφι βλέπουμε μια κοριτσοπαρέα, να θέλει να μας παρασύρει σε ξέφρενους βραζιλιάνικους ρυθμούς.
Δεν θα μπορούσε λοιπόν από μια τέτοια βραδιά να λείπει η Samba, ο κατεξοχήν ιδανικός χορός που στο άκουσμα  του απλά δεν μπορείς να κάτσεις στην καρέκλα. Η Ερωφίλη, η Πέπη, η Γεωργία, η Αγγελική, η Ιωάννα και η Αλεξάνδρα, πρωταγωνιστούν  και σαγηνεύουν με τις χορευτικές τους φιγούρες τα βλέμματα όλων και αποσπούν το μεγαλύτερο χειροκρότημα παρασέρνοντας και τον πιο δύσκολο θεατή.
Με σύμμαχο την απίστευτη φωνή της Shakira και την άκρως ξεσηκωτική της επιτυχία, Bamboo, η 29χρονη ,  καλλονή  με την νέγρικη φωνή,  φέρνει το καλοκαίρι στην καρδιά του χειμώνα! Πολύχρωμα φορέματα και αιθέριες υπάρξεις,  μας μαγνητίζουν με το χορό τους! Στην αίθουσα επικρατεί παραλήρημα και το χειροκρότημα που ακολουθεί είναι πιο δυνατό από ποτέ!  Δάσκαλοι και μαθητές,  συγγενείς και φίλοι ξεσηκώνονται και χορεύουν μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Τόσο έντονο ήταν το συναίσθημα που ζήσαμε βλέποντας αυτή την παρέα και την παρέα που μας είχαν ετοιμάσει.
Συγχαρητήρια κορίτσια!!!!!!!
Μια χορογραφία εμπνευσμένη από το κέφι τη χαρά αλλά και την πρόθεση να παρασύρουν τους θεατές ν’ ακολουθήσουν τον παλμό τους. Μέσα από τα ομαδικά μαθήματα αλλά και τις περιορισμένες ώρες προβών το αποτέλεσμα ήταν αυτό που μόλις απολαύσαμε. Το ομαδικό πνεύμα συνεργασίας για την καλύτερη δυνατή παρουσία έρχεται να επιβεβαιωθεί με το χειροκρότημα του κοινού. Απολαυστικές,  υπέροχες χορευτικές φιγούρες, αποδόθηκαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο! Χρειάζεται να αναλογιστούμε πως στη σκέψη και μόνο πως οι περισσότερες χόρευαν,  για πρώτη φορά μπροστά σε κοινό αλλά και γενικότερα,  η ενασχόληση τους με το χορό μόλις είχε ξεκινήσει.    
Το παρκέ της αίθουσας είχε ετοιμαστεί να υποδεχτεί μαθητές αλλά και δασκάλους που επιδίδονταν για πρώτη φορά στο χορό, η χαρά και το κέφι όμως αυτής της παρέας ήταν τόση που σχεδόν ξεχάσαμε πως βρισκόμασταν σε μια από τις εκδηλώσεις των σχολών μας αλλά και ότι βρισκόμασταν κάπου στη Βραζιλία!!!!!!
Δεν είναι τυχαίο λοιπόν που η Samba έχει ονομαστεί ο χορός της διασκέδασης και του κεφιού!!, παρακολουθώντας μια τέτοια χορογραφία πώς να μείνεις ασυγκίνητος και να μην παρασυρθείς  στο ρυθμό της;;
Είναι πολλές οι φορές που νιώθεις ότι θέλεις να υπερβείς εαυτόν και δεν ξέρεις πώς να το καταφέρεις , μέσα από το χορό μπορείς άμεσα, άνετα και γρήγορα να φτάσεις στο απόγειο των δυνατοτήτων σου.
Η πεμπτουσία των αισθήσεων είναι αυτό να μπορείς να εκφραστείς και να νιώσεις μέσα από αυτόν, να λοιπόν ο ιδανικότερος τρόπος. Απλά μπες στο ρυθμό των κοριτσιών και χόρεψε μαζί τους Samba……
Απόλαυσε τη στιγμή!!!
Δείτε επίσης:
Μάθετε χρήσιμες συμβουλές
για την Κίνηση των Χεριών
στον χορό!
Μάθετε περισσότερα για την πορεία
και την εξέλιξη του χορού
στην πάροδο του χρόνου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου