Google+

Τρίτη 10 Απριλίου 2012

Rock n Roll Team Trophy Ball


ROCK N ROLL
Ποιος δεν έχει δει το Grease και ποιος είναι αυτός που δεν έχει καθίσει αναπαυτικά στον καναπέ του ν’ απολαύσει την Olivia Newton John, να επιδίδετε σε χορευτικές φιγούρες δίπλα στον αξεπέραστο John Travolta; Πιστέψτε με κανείς……!
Έτσι λοιπόν κι οι: η Ρένα – ο Χάρης – η Ελευθερία και ο Γιώργος , μας μεταφέρουν και πάλι στη χρυσή εποχή του Rock n’ Roll και μας μεταδίδουν,  με το κέφι και τη ζωντάνια τους , τη διάθεση να ξεσαλώσουμε, να φλερτάρουμε και να ξεσηκώσουμε και τον πιο δύσπιστο θεατή. Η χαρά σε όλο το μεγαλείο της!!!
Μια χορογραφία εμπνευσμένη από την μουσική της ομώνυμης ταινίας, όπου οι πρωταγωνιστές αναβιώνουν καταστάσεις και περιπέτειες των εφήβων της εποχής. Η ταινία γυρίστηκε το 1978, με πρωταγωνιστές τον John Travolta και την Olivia newton John, η οποία είχε αποσπάσει και πάρα πολλά όσκαρ με πρώτο αυτό για την καλύτερη μουσική, καλύτερου άνδρα ηθοποιού για τον J. Travolta αλλά και η Olivia Newton - John είχε αποσπάσει βραβείο όσκαρ ως καλύτερη γυναίκα ηθοποιός! Φυσικά, δεν θα μπορούσε να είχει περάσει απαρατήρητο και το ίδιο το τραγούδι GREASE, του Barry Gibb, το οποίο επίσης βραβεύτηκε ως το καλύτερο και μετράει 10 διασκευές απο μεταγενέστερους καλλιτέχνες μέχρι και σήμερα! Όπως επίσης, το τραγούδι του John Farrar «you are the one that I want», το συγκεκριμένο τραγούδι ακούγεται και στην χορογραφία την οποία παρακολουθούμε.
Λίγες ώρες ομαδικών μαθημάτων χρειάστηκαν και το αποτέλεσμα στις οθόνες σας είναι απλά μια απόδειξη για το γεγονός του ότι δεν χρειάζεται να χορεύεις πολλά χρόνια πριν προκειμένου να παρουσιάσεις κάτι το μόνο που χρειάζεται είναι διάθεση – όρεξη και κέφι, όλα τα υπόλοιπα έπονται! Το μοναδικό αποτέλεσμα ήταν το έντονο χειροκρότημα και το κέφι που υπήρχε στην ατμόσφαιρα, που ήταν ακόμη εντονότερο! Και αν σκεφτεί κανείς πως η συγκεκριμένη βραδιά ήταν η πιο χειμωνιάτικη νύχτα της χρονιάς, πλημμυρισμένοι δρόμοι από την έντονη βροχόπτωση, αντιθέτως, η αίθουσα ήταν πλημμυρισμένη από τη χαρά και την αισιοδοξία που μετέφερε αυτή η παρέα!! Με λίγα λόγια ήταν όλοι τους απολαυστικοί πραγματικά.
Κατά τη διάρκεια όλων των μαθημάτων που έκαναν, το γέλιο πρωταγωνιστούσε αλλά και κατά την παρουσίαση, επικράτησε ο ίδιος ενθουσιασμός τόσο από τους ίδιους τους χορευτές όσο και από το κοινό που τους παρακολουθούσε, πραγματικά ήταν από τις καλύτερες στιγμές της βραδιάς. Ιδιαίτερα αν αναλογιστεί κανείς πως σχεδόν όλοι τους χόρευαν για πρώτη φορά, και μάλιστα μπροστά σε κοινό.
Το χειροκρότημα τα λέει όλα……..
view hall - 14/1/2012 Συγχαρητήρια!!!
Δείτε επίσης:
Μάθετε πως ο χορός επηρεάζει
τις κοινωνικές μας σχέσεις!
http://apollondancestudio.blogspot.gr/2015/05/h-shmasia-ths-anapnohs-sto-xoro.html
Μάθετε πως βοηθάει η αναπνοή μας
ενώ χορεύουμε!!!
Μάθετε πως μπορείτε να αυξήσετε
τις χορευτικές αποδόσεις!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου