Google+

Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

Waltz 14-01-2012

Οι μοναδικές χορογραφίες που συνόδευσαν την μαγευτική βραδιά Trophy Ball 2012, αποτέλεσαν σταθμό στην ιστορία των χορευτικών εκδηλώσεων των σχολών χορού Apollon!

Δεν θα μπορούσε να λείψει από την βραδιά ο απαλός ρυθμός από ένα ονειρεμένο Waltz, όπως αυτό που χόρεψαν για εμάς, ο Αργύρης, μαζί με την δασκάλα του, Γεωργία!!!

Ας τους απολαύσουμε!!!


Ο χορός των αναμνήσεων, μας έκανε να φανταστούμε διαφορετικές εικόνες και να ταξιδέψουμε μέσα στις σκέψεις μας, στις αναμνήσεις και τα όνειρά μας!!!

Συγχαρητήρια για την υπέροχη χορογραφία!!! 

Το Waltz, λέγεται και "χορός των ονείρων". Μία από τις καλύτερες ερμηνείες του, σε σχέση με αυτό το χαρακτηριστικό του, αποτελεί και η μουσική σύνθεση των Secret Garden, “Dreamcatcher”, που απολαύσαμε και στην χορογραφία!

Το Ιρλανδο-Νορβηγικό συγκρότημα Secret Garden, αποτελείται από δύο μόλις μέλη. Η πρώτη του εμφάνιση, που τους έδωσε το εισιτήριο για να γίνουν δημοφιλείς, ήταν το 1995 στο διαγωνισμό Eurovision, όπου κέρδισαν την πρώτη θέση για τη Νορβηγία, με το ακαταμάχητο “Nocturne”, που αποτελεί ακόμη μία αγαπημένη μελωδία Waltz! Με αυτήν τους την εμφάνιση έγιναν διεθνώς γνωστοί και κατάφεραν αμέσως να κάνουν τον δίσκο τους πλατινένιο σε δύο χώρες και χρυσό σε μία, μέσα από τις υψηλές του πωλήσεις! Μέχρι σήμερα μετράνε 8 επίσημα δισκογραφικά albums, που έχουν σημειώσει τεράστια επιτυχία και παραμένουν ενεργοί, με περιοδείες και συναυλίες σε ολόκληρο τον κόσμο!

Το Dreamcatcher κυκλοφόρησε το 2000 στην Βρετανία και συνέχισε το ταξίδι της κυκλοφορίας του, σαν νέο μουσικό άλμπουμ, μέχρι το 2004, όπου έφτασε στην Αυστραλία! Στις τρεις επανακυκλοφορίες του, περιλαμβάνονται διαφορετικά κομμάτια, ανάλογα με την χώρα, όπου προοριζόταν. Το αποτέλεσμα ήταν να επιτύχει εκατομμύρια πωλήσεις και να παραμείνει στις υψηλές θέσεις των charts για πάρα πολύ καιρό!!!

Η απαλή μουσική τους και τα μοναδικά Waltz που έχουν δημιουργήσει, τους κρατάνε

πάντα ψηλά και στις δικές μας προτιμήσεις, αλλά και των μαθητών μας, όταν πρόκειται να γίνει η επιλογή της μουσικής που θα συνοδεύσει μία χορογραφία!!!

Το Waltz ανήκει στους Ευρωπαϊκούς χορούς και οι μελωδίες που το συνοδεύουν μας ταξιδεύουν και μας δημιουργούν πολλά συναισθήματα! Αποτελείται από δύο είδη, το Βιεννέζικο Waltz, που χαρακτηρίζεται από γρήγορο ρυθμό και το Απαλό Waltz, που ακολουθεί πιο αργή μελωδία. Σε κάθε του κίνηση αποτελεί έναν χορό που μαγεύει και ο χορευτής νιώθει άμεσα σα να στροβιλίζεται στον αέρα!

Στις σχολές χορού Apollon, όλοι μπορούν να γνωρίσουν τα χαρακτηριστικά, την ιστορία και το στυλ του κάθε χορού, μέσα από προγράμματα που εξυπηρετούν όλες τις απαιτήσεις!!!


Μπορείτε κι εσείς να επιλέξετε μέσα από Οικογενειακά, Ατομικά, Παιδικά και Business Προγράμματα, που απαντούν σε κάθε ανάγκη και να επιλέξετε να ασχοληθείτε με τον χορό Ερασιτεχνικά ή Επαγγελματικά!!!

Ο Χορός σημαίνει διασκέδαση
και ανήκει σε όλους μας!!!


Δείτε επίσης:

Ζήτα μου να χορέψουμε!
Απολαύστε περισσότερες φωτογραφίες
από τα εβδομαδιαία θεματικά
πάρτυ και τις επίσημες εκδηλώσεις
των σχολών μας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου