Google+

Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

Τango 14.01.2012


Μία λαμπερή βραδιά, που μαθητές και δάσκαλοι, μοιράστηκαν την μαγεία του χορού με αγαπημένα τους πρόσωπα!!! Ο χορός και η διασκέδαση έφτασε στα ύψη για μικρούς και για μεγάλους!!!

Ο χορός του πάθους, το Tango, είχε την τιμητική του!!! Τι πιο όμορφο από το να παρακολουθούμε ένα ζευγάρι καβαλιέρου – ντάμας να το χορεύει!!!

Ο Χάρης, με την δασκάλα του, Ανθή, είναι έτοιμοι να μας παρουσιάσουν την φωτιά που κρύβεται στον αγαπημένο χορό από την Αργεντινή!!!


Ας τους απολαύσουμε!!!

Εντυπωσιακές Volcadas και “Γάντζοι”, δεν θα μπορούσαν να λείψουν από μία χορογραφία Tango!!!

Συγχαρητήρια!!!


Το Tango γεννήθηκε στο Μπουένος Άιρες, όπου αρχικά χορευόταν μόνο από τα εργατικά στρώματα. Με την πάροδο των χρόνων, άρχισε να μπαίνει στα μεγάλα σαλόνια και έγινε αποδεκτός σε κάθε γωνιά του πλανήτη!!! Η ιστορία του κρύβει μία τεράστια εξέλιξη, που συνεχίζεται μέχρι και τις μέρες μας!

Σαν χορός, πέρασε από διαφορετικά στάδια τροποποίησης, τα οποία ακολούθησαν πιστά την ταυτόχρονη διαφοροποίηση της μουσικής! Για τον λόγο αυτό, έχουν δημιουργηθεί διαφορετικά είδη Tango. Οι βασικές κατηγορίες που ο περισσότερος κόσμος γνωρίζει σήμερα, είναι απλώς, το Αργντίνικο και το Ευρωπαϊκό Tango. Το Αργεντίνικο Tango, έχει διαχωριστεί, ανάλογα με την εποχή, αλλά και την μουική της κουλτούρα, σε Tango Salon, Milonga, Tango Waltz (Tango Vals) και Nuevo.

Το κάθε ένα έχει την δική του έκφραση, το δικό του στυλ, αλλά και χαρακτηριστικά!!! Έτσι, σήμερα, μπορούμε να ακολουθήσουμε τους βηματισμούς ενός εκλεπτυσμένου Tango Salon, ή μίας ζωηρής Milonga, να αφεθούμε στον γρήγορο ρυθμό του Tango Waltz, ή να ακολουθήσουμε ένα πιο νέο κύμα χορεύοντας Nuevo!!!

Μέσα από την εξειδικευμένη ομάδα καθηγητών χορού, μπορείτε να μεταφερθείτε και εσείς στην μαγεία του χορού!!! Το κάθε χορευτικό είδος, αποτελείται από μοναδικούς χορούς, που ο καθένας έχει το δικό ιδίωμα, χαρακτηριστικό, αλλά και την δική του ιστορία!!! Τα είδη χορών, που μπορείτε να διδαχτείτε στις σχολές χορού Apollon είναι: Ευρωπαϊκοί και Latin, American Style, International Style, Κουβανέζικοι Χοροί, Tango Argentine, Oriental, Ελληνικοί Παραδοσιακοί, Ελληνικοί Λαϊκοί, Μοντέρνοι χοροί!!! 


Οι σχολές χορού Apollon, σας προσφέρουν την δυνατότητα να παρακολουθήσετε και να γνωρίσετε όποιο είδος χορού επιθυμείτε, με το πρώτο σας μάθημα ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!

Σας περιμένουμε να ταξιδέψουμε μαζί στον χαρισματικό κόσμο του χορού!!!



Δείτε επίσης:

Χορός σημαίνει...
Χορός... 
Μια πανδαισία κινήσεων!!!
Μάθετε κι εσείς για τα οφέλη και
τα συναισθήματα που αποκομίζουμε
μέσω του χορού!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου