Google+

Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

Tango 14-01-2012


Μαθητές, φίλοι και συγγενείς έδωσαν το παρόν σε μία υπέροχη βραδιά γεμάτη αίγλη, αφιερωμένη στον χορό!

Οι σχολές χορού Apollon, μοιράστηκαν την μαγεία της τέχνης του χορού για μία ακόμη φορά με όλους τους αγαπημένους τους!!! Φυσικά, η βραδιά ήταν γεμάτη με υπέροχες χορογραφίες που άφησαν σε όλους τις πιο όμορφες αναμνήσεις!!! Πάμε να ταξιδέψουμε από την Αργεντινή στην Ευρώπη και να παρακολουθήσουμε τον χορό της φωτιάς, μέσα από μία χορογραφία που θα μας εντυπωσιάσει!!!

Ας την απολαύσουμε!!!

Μας χόρεψαν το “Non ti scordar mai di me”, που σημαίνει “Μην με ξεχάσεις ποτέ”! Τους υποσχόμαστε πως μία τόσο εκπληκτική ερμηνεία δεν μπορεί να ξεχαστεί!!! Μία χορογραφία γεμάτη πάθος, όπως και το φλογερό Tango που αντιπροσώπευσε επάξια!!! Η Ερωφίλη και ο Γιώργος πήραν τεράστιο χειροκρότημα και έφεραν μεγάλο ενθουσιασμό σε όλους τους παρευρισκόμενους!!!

Συγχαρητήρια!!!


Η Giusy Ferreri μέχρι το 2008 φαίνεται να συμμετέχει σε διαφορετικά μουσικά γκρουπ και να τραγουδάει, από το 1998, περίπου στα 19 της χρόνια. Το 2008 έρχεται δεύτερη στο τηλεοπτικό talent show X-Factor της πατρίδας της, Ιταλίας. Μέσα από επεισόδιο του ριάλιτι, παρουσιάζεται το μουσικό κομμάτι “Non ti scordar mai di me” και γίνεται το νούμερο ένα τραγούδι της χρονιάς! Στην Ιταλία, κατάφερε να σπάσει ρεκόρ παραμονής στην πρώτη θέση των charts, για περίπου 12 συνεχόμενες εβδομάδες!!! Η Ελλάδα, είναι η αμέσως επόμενη χώρα που του έδωσε την πρώτη θέση μέσα από τις προτιμήσεις του κοινού. Ο Roberto Casalino και ο Tiziano Ferro φέρουν την υπογραφή της μεγάλης επιτυχίας και φαίνεται πως ο δεύτερος, δεν παρέλειψε να τραγουδήσει το κομμάτι σε κάθε μία από τις συναυλίες που έδωσε κατά την περιοδεία του με το συγκρότημά του, το 2009! Η Giusy Ferreri από το 2009 έως και σήμερα, βρίσκεται στο απόγειο της καριέρας και φαίνεται μία πολλά υποσχόμενη ερμηνεύτρια!!! Το εκπληκτικό Tango που μας χάρισε με την ιδιαίτερη φωνή της αποτελεί ένα από τα πιο διάσημα χορευτικά κομμάτια που δεν λείπουν από καμία χορευτική συλλογή, αλλά και party!!!

Φαίνεται πως το Tango είναι ένας από τους πιο αγαπημένους χορούς, που μικροί και
μεγάλοι απολαμβάνουν να χορεύουν περισσότερο από κάθε άλλον! Σε κάθε εκδήλωση των σχολών χορού Apollon, η πίστα γεμίζει από όλους τους θαυμαστές του! Στις εβδομαδιαίες εκπαιδευτικές συγκεντρώσεις μας (parties), οι μαθητές καλούν τους αγαπημένους τους φίλους με σκοπό να μάθουν τον χορό που τους έχει σαγηνεύσει! Μέσα από την ιστορία του Tango, αλλά και την διάδοσή του φαίνεται η σταθερότητα της αξίας του χορού μέχρι και σήμερα!!! Στις σχολές Apollon Dance Studio, υπάρχει η δυνατότητα για όλους να γνωρίσουν όλα τα είδη του με την καθοδήγηση έμπειρων καθηγητών χορού!!!

Μπορείτε και εσείς να νιώσετε την μαγεία και την φλόγα ενός Αργεντίνικου Tango, μαθαίνοντας να κινήστε στον ρυθμό του κάθε είδους του, ή να αφεθείτε στην αγκαλιά ενός Ευρωπαϊκού Tango μέσα από το κοινωνικό κομμάτι που αποτελείται από τους Λάτιν και Ευρωπαϊκούς χορούς!!!


Ο χορός είναι για όλους
και μας υπόσχεται μοναδικές συγκινήσεις!!!


Δείτε επίσης:

Μάθετε περισσότερα για τα οφέλη
 που κερδίζετε από την ενασχόληση σας
με τον χορό!
Μάθετε περισσότερα για
το Savoir Vivre του χορού!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου