Google+

Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

PIZZA PARTY

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΩΝ
APOLLON DANCE STUDIO
ΣΗΜΕΡΑ
ΕΧΟΥΜΕ 
PIZZA PARTY
 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Επειδή το κέφι χωρίς φαγητό δεν φτιάχνεται, απόψε σας προσκαλούμε να φάμε, να πιούμε και να διακεδάσουμε μαζί!!! Σε μερικές ώρες, δίνουμε το πιο γευστικό ραντεβού μας, με πανδαισία γεύσεων, αλλά χορών!!!

Λίγα λόγια το αγαπημένο φαγητό μικρών και μεγάλων!!!

Η πίτσα, φαίνεται να έχει μείνει στην παράδοση της Ιταλίας, αλλά και του Καναδά!!! Η ιστορία της όμως, δείχνει πως αποτελεί λατρεμένο έδεσμα από τον 6ο αιώνα π.Χ και συναντάται από την Ελλάδα, την Περσία και την Ρώμη, με διαφορετικές ονομασίες!!!

Ουσιαστικά, πρόκειται για ένα είδος ζύμης, που μοιάζει με ψωμί και συνοδεύεται από

υλικά της αρεσκείας μας! Όταν πρωτοαναλύφθηκε ο σπόρος του σιταριού, που αλεσμένος, μπορούσε να ζυμωθεί με νερό, άρχισε να ψήνεται πάνω σε ζεστές πέτρες, αλλά και ασπίδες!!! Λέγεται πως η ιστορία ξεκινάει από τους Πέρσες. Οι στρατιώτες έψηναν τη ζύμη πάνω στις ασπίδες τους και πρόσθεταν διάφορα λαχανικά, ή τυρί. Μετέπειτα, φαίνεται να εμφανίζεται παρόμοιο στογγυλό ψωμί σε κείμενα από την αρχαία Ρώμη.

Μέχρι την δεκαετία του 1520, παρατηρείται πως πάνω στη ζύμη τοποθετούνται τυριά, ελαιόλαδο με μυρωδικά, ή μέλι και ρίζες! Στις αρχές της δεκαετίας, καταφθάνει από τη Νότιο Αμερική, στην Ευρώπη, ένα ζαρζαβατικό εν ονόματι, ντομάτα!!! Οι Ιταλοί, που είχαν στην κατοχή τους την συνταγή της “ανοιχτής πίτας”, φτιάχνουν την πρώτη απλή πίτσα με σάλτσα ντομάτας!!! Έτσι, η φήμη της προέρχεται από τη Νάπολη.

Ο πειραματισμός εξαπλώνεται και η διάσημη συνταγή διαδίδεται από τη Μεσόγειο, στην Αμερική, αλλά και σε κάθε γωνιά του πλανήτη!!! Πλέον, αποτελεί ένα ξεχωριστό είδος φαγητού, που μπορεί κάποιος να το βρει παντού και να το απολαύσει με όποιον συνδυασμό υλικών επιθυμεί!!!

Η πίτσα για τους περισσότερους σημαίνει χαλάρωση, βόλτα και διασκέδαση!!! Από τα πρώτα χρόνια, συνόδευε ξεχωριστά συμπόσια!!! Στα χρόνια μας, είναι συνδεδεμένη άμεσα με τα Parties και τις μουσικοχορευτικές εκδηλώσεις!!!


Είμαστε έτοιμοι λοιπόν, για το πιο γευστικό Πάρτι που έγινε ποτέ!!!

Το Pizza Party, αποτελεί πλέον θεσμό για τα χορευτικά εβδομαδιαία μας πάρτι και σας περιμένουμε να το μοιραστούμε με όλους εσάς και τους αγαπημένους σας φίλους!!!

Η βραδιά που πλησιάζει, αναμένεται μοναδική
και υπόσχεται αστείρευτη διασκέδαση, και φυσικά, πολύ χορό!!!


Δείτε επίσης:

Μάθατε για τις Επίσημες
Χορευτικές Εκδηλώσεις
των σχολών μας;
Μάθετε για τα οφέλη που προσφέρει
μια χορογραφία στον αγαπημένο
σας χορό!
Ενημερωθήκατε για τους
χορούς που διδάσκουν οι σχολές μας;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου