Google+

Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

Party Trophy Ball 14-01-2012

Το Trophy Ball αποτελεί μία βραδιά που οι σχολές χορού Apollon, αφιερώνουν με αγάπη σε όλους τους μαθητές και τους φίλους τους!

Γιορτάζουμε όλοι μαζί τη νέα χρονιά με την κοπή της πίτας και ο τυχερός που θα πετύχει το φλουρί, κερδίζει πλούσια χορευτικά δώρα! Όλοι οι παρεβρισκόμενοι έχουν την ευκαρία να παρακολουθήσουν εκπληκτικές χορογραφίες που μαθητές και δάσκαλοι έχουν ετοιμάσει με μεράκι!

Μέσα στην ροή ενός χορευτικού προγράμματος, δεν μπορεί να μην υπάρχει και ένα χορευτικό διάλειμμα!!!

Πάμε να απολαύσουμε υπέροχες στιγμές και να χορέψουμε κι εμείς!!!


Η βραδιά αποτελεί την παρουσίαση ιδιωτικών και ομαδικών χορογραφιών από τους μαθητές και τους δασκάλους των σχολών μας! Πέρα από το μοναδικό θέαμα που προσφέρει, έρχονται στιγμές που το κοινό έχει την τιμητική του! Το μουσικοχορευτικό διάλειμμα, δίνει την ευκαιρία σε όλους τους καλεσμένους να απολαύσουν τον χορό και οι ίδιοι! Είναι μία ευκαιρία για όλους, ακόμη και να μάθουν έναν χορό, με την καθοδήγηση ενός δασκάλου ή ενός μαθητή!

Οι μαθητές συνοδεύονται πάντα από μία ανησυχία μέχρι να παρουσιάσουν τις χορογραφίες τους. Τα πάρτι, που γίνονται ενδιάμεσα από τα χορευτικά μέρη, τους αφήνουν ελεύθερους να γνωρίσουν τον χώρο και να εξοικειωθούν με την πίστα! Η επιτυχία έπειτα από λίγη χορευτική προθέρμανση, κάνει τα πάντα να φαίνονται πιο εύκολα και βατά! Εκτός των άλλων, το πάρτι δηλώνει ευκαιρία για χορευτική εξάσκηση!!!

Οι σχολές χορού Apollon έχουν δημιουργήσει ένα μοναδικό πρόγραμμα με εβδομαδιαία

θεματικά parties όπου όλοι οι μαθητές έχουν την δυνατότητα να χορέψουν όλους τους αγαπημένους τους χορούς και να επιτύχουν την ταχύτερη αφομοίωση της διδαχθείσας τους ύλης!

Ο σκοπός των εβδομαδιαίων εκπαιδευτικών συγκεντρώσεων, είναι να ενταχθεί πιο γρήγορα η κάθε κίνηση και ο κάθε βηματισμός που μαθαίνει στο σώμα του! Η χορευτική εξέλιξη παρουσιάζει μία ραγδαία άνοδο και οι προσωπικοί στόχοι φαίνονται πιο κοντινοί!!!

Τα θέματα των parties διαφοροποιούνται κάθε εβδομάδα, διατηρώντας το ενδιαφέρον και τον ενθουσιασμό στα ύψη!!! Περιλαμβάνουν όλα τα είδη χορού, και κάποια από αυτά, δίνουν την ευκαιρία σε όλους τους μαθητές να παρουσιάσουν mini χορογραφίες, να πάρουν περισσότερες πληροφορίες για τους χορούς που διδάσκονται και φυσικά, να μοιραστούν την αγάπη τους για τον χορό με τους αγαπημένους τους φίλους και συγγενείς!!!

Κάθε εποχή, κάθε Παγκόσμια ημέρα γιορτής και κάθε σημαντικό γεγονός, μπορεί να

συνοδευτεί από το πιο διασκεδαστικό χόμπι, που δεν είναι άλλο από τον χορό!!!

Οι σχολές Apollon Dance Studio συνεχίζουν να πρωτοπορούν μέσα από την μεγάλη συμμετοχή και τον ζήλο που μας δείχνετε όλοι καθημερινά!!!


“Η ευκαιρία χορεύει μ’ αυτούς που είναι ήδη στην πίστα.”
H.Jackson Brown, Jr.

Δείτε επίσης:

Απολαύστε περισσότερες φωτογραφίες
από τα εβδομαδιαία θεματικά μας πάρτυ!
Μάθετε κι εσείς τις επιδράσεις
που ασκεί ο χορός στην
προσωπικότητά μας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου