Google+

Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

Mambo Team


Το Σάββατο 14 Ιανουαρίου, οι σχολές χορού Apollon γιόρτασαν τη νέα χρονιά με τους αγαπημένους μαθητές και τους φίλους τους!!! Η πίστα γέμισε φανταστικές χορογραφίες και όλοι οι παρεβρισκόμενοι άρχισαν να λικνίζονται στον ρυθμό που μετέδωσαν μαθητές και δάσκαλοι!!!

Μία από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες της βραδιάς, ήταν και η ομαδική χορογραφία, που ερμηνεύει τον χορό της επίδειξης!!!


Ας την απολαύσουμε!!!
Η πανέμορφη παρουσία της Κωνσταντίνας και της Ηλέκτρας, μαζί με τους δασκάλους τους, Γιώργο και Κατερίνα, κέρδισε τις εντυπώσεις και έλαβε μία μεγάλη ανταμοιβή!!! Το χειροκρότημα του κοινού τα λέει όλα!!!

Συγχαρητήρια κορίτσια!!!

Η συνοδεία του ελληνικού Mambo, “Λάμπω”, έδωσε ζωηρές νότες στηνν βραδιά και ξεσήκωσε το κοινό!!! Το 1992, η Άννα Βίσση ανέβασε ψηλά τον κουβανέζικο χορό σε Ελλάδα και Κύπρο, όπου πρωτοκυκλοφόρησε το νέο της CD single και αμέσως μετά, το ομόνυμο μουσικό άλμπουμ, που ήταν γεμάτο επιτυχίες που άφησαν εποχή! Το τραγούδι εμφανίζεται και σε άλλες δισκογραφικές της δουλειές, μόλις από το 1993! Αποτελεί μία ακόμη από τις συνθέσεις του Νίκου Καρβέλα, που έχει γράψει τα περισσότερα κομμάτια για την Άννα Βίσση!

Στο video clip του “Λάμπω”, η Άννα Βίσση φοράει ένα υπέροχο, χορευτικό φόρεμα, και ένα μαντήλι στον λαιμό! Ο χορός και η κίνησή της, καθόλη την διάρκεια του βίντεο, ξεσηκώνουν και τους πιο διστακτικούς!!! Η εμφάνισή της, φαίνεται να έχει επηρεάσει και τις μαθήτριες, που ακολούθησαν το ενδυματολογικό της στυλ και βάλθηκαν να κάνουν όλους τους παρεβρισκόμενους να κινούν χέρια και πόδια από τα τραπέζια τους!!! Όπως λάμπει μία ερωτευμένη γυναίκα, που αντικρύζει τον αγαπημένο της, έτσι έλαμψε και η μαγευτική χορογραφία των Απολλώνιων Μαθητών και Δασκάλων!!! Κάτι που αξίζει πολλά “Μπράβο” ξανά και ξανά! 

Μία χορογραφία μπορεί να χαρίσει σε όλους τους μαθητές την ξεχωριστή εμπειρία να μοιραστούν μοναδικά συναισθήματα με το κοινό, αλλά και με τους συνχορευτές τους, όταν πρόκειται για μία ομαδική χορογραφία! Πέρα από την προσωπική χορευτική εξέλιξη, δίνεται η ευκαιρία να αναπτυχθούν ομαδικές δεξιότητες και αρετές!!! Ο κοινωνικός χορός μας φέρνει πιο κοντά και μας αυξάνει την ενσυναίσθηση και την κατανόηση! Έτσι, οι σχολές χορού Apollon δημιούργησαν για όλους εσάς, τις πιο λαμπερές και γεμάτες χορό και διασκέδαση εκδηλώσεις, που λαμβάνουν χώρα καθόλη την διάρκεια του έτους!!!
 
Εμείς ανυπομονούμε για την επόμενη επίσημη χορευτική εκδήλωση, που θα απολαύσουμε καινούριες χορογραφίες από τους αγαπημένους μας μαθητές και τους δασκάλους τους! Ο λόγος για την αποχαιρετηστήρια καλοκαιρινή δεξίωση χορού, που υπόσχεται να μας εντυπωσιάσει περισσότερο από ποτέ!!! Μέχρι τότε, απολαμβάνουμε το εβδοαμδιαίο μας ραντεβού, κάθε Παρασκευή στα πάρτι των σχολών μας!!!

Καλή μας Διασκέδαση!!!


Δείτε επίσης:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου