Google+

Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

Mambo 14-01-2012

Λαμπερές παρουσίες και πανέμορφες χορογραφίες έκαναν την εμφάνισή τους στην επίσημη εκδήλωση χορευτικών επιδείξεων και απονομής βραβείων, αλλά και κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας των σχολών χορού Apollon!!!

Από ένα τέτοιο γεγονός, δεν θα μπορούσε να λείψει ο χορός της επίδειξης!!! Η Νόρα και ο Γιώργος, μας τον παρουσίασαν σε όλο του το μεγαλείο και είμαστε έτοιμοι να χορέψουμε μαζί τους στον ξέφρενο ρυθμό του Mambo!!!


Ας τους απολαύσουμε!!!

Υπέροχοι, γεμάτοι ενέργεια και πάθος για χορό έδωσαν μία μοναδική ερμηνεία στο Mambo!!! Μία χορογραφία που όλοι θα θυμόμαστε και θα θέλαμε να παρακολουθήσουμε ξανά!!!


Θερμά συγχαρητήρια!!!

Μεγάλη εντύπωση έκανε και το υπέροχο τραγούδι που συνόδευσε την χορογραφία!!! “De todo un poco”, που σημαίνει “Λίγο απ' όλα”! Μέσα από την χορογραφία του Γιώργου και της Νόρας, είδαμε πως συμφωνούν με τους στίχους του τραγουδιού και επιθυμούν και οι ίδιοι να τραγουδήσουν, να χορέψουν, να ζήσουν, να γελάσουν, να αισθάνονται, λίγο από όλα!!! Πρόκειται για ένα υπέροχο κομμάτι, που μεταφέρει τα πιο θετικά μηνύματα μέσα από τους στίχους του!!!

Μηνύματα που αντιπροσωπεύουν τον κουβανέζικης καταγωγής χορό, που δίνει στους χορευτές την ελευθερία να κινηθούν με τον τρόπο που τους εκφράζει μέσα από την μουσική!!!

Το ίδιο μήνυμα θέλησε να μεταφέρει και ο πουαγαπημένος Patrick Swayez στην γλυκιά Jennifer Grey!!! Πού; Φυσικά, στην πιο δημοφιλή χορευτική ταινία όλων των εποχών, το Dirty dancing! Το De todo un poco, αποτελεί κομμάτι από το soundtrack της ταινίας του 1987! Στην ταινία, ο Johnny Castle (Patrick Swayze) πρέπει να χορέψει σε κοινό Mambo, αλλά η ντάμα του δεν είναι διαθέσιμη. Ξεκινάει να δίνει μαθήματα στην “Baby” Frances (Jennifer Grey), η οποία τον συνοδεύει και χορεύουν de todo un poco!
Μέσα από τα μαθήματα, όπως και η “Baby”, έτσι και όλοι μας, είμαστε σε θέση να ξεδιπλώσουμε το χορευτικό μας ταλέντο διασκεδάζοντας!!!

Στις σχολές χορού Apollon, μας δίνεται η ευκαιρία να επιλέξουμε μέσα από όλα τα είδη χορού, αυτό που μας εκφράζει περισσότερο και να ακολουθήσουμε τα βήματα που θα μας φέρουν πιο κοντά στους προσωπικούς μας στόχους!!!

Αθλητικός και κοινωνικός χορός, σε Latin και Ευρωπαϊκούς, Oriental, Ελληνικοί Παραδοσιακοί και Λαϊκοί χοροί, Μοντέρνο, Κουβανέζικοι, Αργεντίνικο Tango, αλλά και Χορευτικό Streatching, ή και Fun Play Dance για πιο “γυμναστικές” απαιτήσεις!!!

Η ένταξη του χορού στην καθημερινότητά μας, μας προσφέρει αγαθά που θα μας μείνουν για μία ζωή!!! Πέρα από την σωματική άσκηση, η αίσθηση της ευεξίας, μας πλημμυρίζει από το πρώτο μας κιόλας μάθημα!!! Για αυτό, οι σχολές χορού Apollon, προσφέρουν σε όλους τους νέους μαθητές, το πρώτο τους μάθημα εντελώς Δωρεάν!!! Γιατί θέλουμε να απολαύσουμε την ζωή, όπως μας λέει και το αγαπημένο “De todo un poco”!!!

“Yo quiero saber de todo un poco
Yo quiero tener de todo un poco
Yo quiero gozar, yo quiero bailar
Y quiero cantar de todo un poco
Yo quiero probar de todo un poco
Yo quiero lograr de todo un poco
Yo quiero vivir, yo quiero reir
Y quiero sentir, pero de todo un poco
De todo un poco, de todo un poco”


Δείτε επίσης:

Μάθατε για τις Επίσημες
Χορευτικές Εκδηλώσεις
των σχολών μας;
Μάθετε για τα οφέλη που προσφέρει
μια χορογραφία στον αγαπημένο
σας χορό!
Ενημερωθήκατε για τους
χορούς που διδάσκουν οι σχολές μας;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου