Google+

Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

Cha-Cha-Cha 14-01-2012


Οι σχολές χορού Apollon γιορτάζουν την άφιξη της νέας χρονιάς και επιβραβεύουν τους μαθητές τους με μία επίσημη δεξίωση χορού, που μοιράζονται με όλους τους αγαπημένους τους!!!

Στην βραδιά απολαμβάνουμε κάθε χρόνο φαντασμαγορικές χορογραφίες, όπου παρουσιάζονται χοροί από όλο τον κόσμο! Το στυλ και η κουλτούρα του κάθε πολιτισμού μετατρέπεται σε έναν συνδετικό κρίκο ανάμεσα σε όλους τους ανθρώπους, που επικοινωνούν με την κίνηση του σώματος!!! Μία μοναδική εμπειρία που αξίζει να βιώσει ο καθένας μας!!!

Πρόκειται να δούμε ένα μοναδικό χορευτικό δρώμενο που ετοίμασαν για όλους εμάς, ο Σπύρος, μαζί με την δασκάλα του, Κατερίνα!

Πάμε να απολαύσουμε τον χορό του φλερτ!!!


Η λαμπερή παρουσία τους άφησε στο κοινό τις καλύτερες εντυπώσεις από την βραδιά και τους χάρισε ένα δυνατό χειροκρότημα που αξίζει...

Θερμά συγχαρητήρια!!!



Το Cha cha cha αποτελεί έναν κουβανέζικο χορό που πλέον είναι διεθνώς γνωστός και έχει αγαπηθεί για τον ζωηρό και γρήγορο ρυθμό του!

Οι κινήσεις του ζευγαριού που τον χορεύει μοιάζουν με ερωτοτροπία, γεμάτη σκέρτσα, νάζια και παιχνίδι! Τα σώματα έρχονται κοντά και απομακρύνονται ξανά, σαν να ακολουθείται μία σειρά από χορογραφημένες κινήσεις που θυμίζουν την γνωριμία ενός άντρα και μίας γυναίκας που έχουν τραβήξει ο ένας το ενδιαφέρον του άλλου! Το παιχνίδι που κρύβει μέσα του το φλερτ αποτυπώνεται στον χορό μέσα από την έντονη προσέγγιση του καβαλιέρου προς την ντάμα, αλλά και τον σεβασμό που της αξίζει και την ανάδειξή της! Η ντάμα ανταποκρίνεται ακολουθώντας τις επιδεικτικές κινήσεις που της ορίζει ο καβαλιέρος και μία ακόμη παιχνιδιάρικη και ερωτική ιστορία ξετυλίγεται μπροστά μας!!!


Την ιστορία μπορούμε όλοι να την ακολουθήσουμε να λάβουμε ενεργό μέρος σε αυτήν!!!
Όλοι οι χοροί είναι δημιούργημα ανθρώπων που είχαν και έχουν την ανάγκη να εκφραστούν. Μέσα στους περισσότερους επικρατεί η αίσθηση της αγάπης, σε κάθε της στάδιο! Από χώρα σε χώρα, αλλά και από περιοχή σε περιοχή, συναντάμε εντυπωσιακούς χορούς, γεμάτους φιγούρες και κινήσεις που χρησιμοποιούμε όλοι, σε συγκεκριμένες καθημερινές μας συνήθειες. Η διαφορά όταν χορεύουμε, είναι πως τότε νιώθουμε απελευθερωμένοι και προσπαθούμε να “τεντώσουμε” το σώμα λίγο έξω από τα συνηθισμένα μας όρια!

Η απόλαυση του χορού είναι ένα δώρο που κάνουμε καθημερινά στον εαυτό μας, ακόμη κι όταν αντιδρούμε, γιατί απλώς κινούμαστε!!! Μέσα από τους δεκάδες χορούς και τα χορευτικά είδη, μπορούμε όλοι να γνωρίσουμε αυτή την ξεχωριστή ιδιότητα που έχει η τέχνη της έκφρασης μέσα από τον χορό!!!

Στις σχολές χορού Apollon, όλοι οι μαθητές βιώνουν την εμπειρία μετον πιο έξυπνο και σε διεθνή πρότυπα χορευτικής εκπαίδευσης!!! Ο συνδυασμός Ιδιωτικών, Ομαδικών μαθημάτων, αλλά και των Τρίωρων Εκπαιδευτικών Συγκεντρώσεων, μας φέρνει πιο γρήγορα στο επίπεδο γνώσης που επιθυμούμε να φτάσουμε, και πάνω από όλα, προσθέτει στον ελεύθερο χρόνο μας τον πιο ψυχαγωγικό τρόπο να γυμναστούμε και να εκτονωθούμε!!!


“Ο χορός είναι η κρυμμένη γλώσσα της ψυχής!”
(Martha Graham)

Δείτε επίσης:

Μάθετε πως μπορείτε να αυξήσετε
τις χορευτικές αποδόσεις!
http://apollondancestudio.blogspot.gr/2015/05/h-shmasia-ths-anapnohs-sto-xoro.html
Μάθετε πως βοηθάει η αναπνοή μας
ενώ χορεύουμε!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου