Google+

Σάββατο 3 Μαρτίου 2012

Apollon Dance Studio Photos Πετρούπολη

Αναμνηστικό Κολάζ φωτογραφιών


Μια εικόνα αξίζει όσο χίλιες λέξεις όπως λέει και ο λαός. Και πόσα νοήματα μπορεί να μας αφήσει αυτό το κολάζ φωτογραφιών. Τα συναισθήματά των μαθητών και δασκάλων των σχολών χορού Apollon εξωτερικεύτηκαν, αποτυπώθηκαν σε φωτογραφίες και μετά από την υπέροχη βραδιά χορευτικών επιδείξεων και απονομής βραβείων Trophy Ball 2012 απολαμβάνουμε τα αποτελέσματα.
Οι μαθητές της σχολής χορού Apollon στη Πετρούπολη μας χάρισαν υπέροχες στιγμές μέσα από τις χορογραφίες που με πολύ αγάπη ετοίμασαν. Έγιναν μια όμορφη παρέα, συνεργάστηκαν με τους δασκάλους τους και μεταξύ τους και την ημέρα της επίσημης δεξίωσης μας κατέπληξαν με τις χορευτικές τους ικανότητες. Μας παρουσίασαν λοιπόν ατομικές χορογραφίες με τους δασκάλους τους στον αγαπημένο τους χορό και ομαδικές χορογραφίες με τους συμμαθητές τους. Χορογραφίες σε διαφορετικούς χορούς και διάφορα είδη χορών. Το κοινό, αλλά και οι ίδιοι οι μαθητές, μεταφέρθηκαν μέσα από αυτούς, στην μαγεία των συναισθημάτων και βίωσαν το νόημα τους!

Παρακολουθήσαμε Latin χορούς όπως Rumba, Mambo, Samba, Cha cha και επιβλητικούς Ευρωπαϊκούς χορούς όπως Tango και Waltz. Λικνιστήκαμε μαζί τους σε Κουβανέζικους, Βραζιλιάνικους ρυθμούς και νιώσαμε τον αισθησιασμό, την ζωηρή διάθεση για χορό, την γιορτή, το φλερτ και τον δυναμισμό του πάθους, μαζί με την δύναμη να ονειρευτούμε. 

Ο χορός δεν έχει όρια και το "ξέσπασμα" των συναισθημάτων γίνεται μοναδικό σε κάθε άνθρωπο!!! Κάτι που κάνει ξεχωριστό και έναν ακόμη χορό, που μας παρουσίασαν με μεγάλη εκφραστικότητα και χαρά!!!!

Και ποιος είναι ο χορός που μπορεί κάποιος να χορέψει στην Ελλάδα και να βγάλει από μέσα του έναν ακόμη τρόπο επικοινωνίας;;;
Φυσικά μέσα από μια ομαδική χορογραφία ετοίμασαν και έναν Ελληνικό λαϊκό χορό, πολύ αγαπημένο σε όλους, το Ζεϊμπέκικο. 
Με πολύ κέφι έκαναν τις πρόβες τους μέσα από τα ιδιαίτερα και ομαδικά μαθήματα χορού για να βγάλουν το μέγιστο αποτέλεσμα των δυνατοτήτων τους. Φυσικά οι σχολές χορού Apollon τους βράβευσαν, όπως κάθε φορά επαινούν τους μαθητές τους, που αγαπάνε και σέβονται την τέχνη του χορού!

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους και ευχόμαστε η πορεία σας στον χορό να εκτοξευθεί!!


Ο χορός αποτελεί μια διασκεδαστική συνήθεια που μπορούμε να μοιραστούμε με όλους, να επικοινωνήσουμε και να αναπτύξουμε τα χαρακτηριστικά που μας κάνουν να ξεχωρίζουμε!!!

Θα βρεις νόημα σ’ αυτή τη ζωή μόνο αν το δημιουργήσεις εσύ.
Είναι ένα ποίημα που θα συνθέσουμε, ένα τραγούδι που θα τραγουδήσουμε, ένας χορός που θα χορέψουμε.

Όσσο (Μπαγκουάν Σρι Ραζνίς), 1931-1990, Ινδός γκουρού


Δείτε επίσης:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου