Google+

Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

Apollon Dance Studio Λεύκωμα Πετρούπολης


Apollon dance studio Πετρούπολης
Το Trophy Ball 2012 ολοκληρώθηκε με επιτυχία και ήρθε η ώρα να απολαύσουμε τις ομορφότερες στιγμές αυτής της εκδήλωσης. Μαθητές και δάσκαλοι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για να εντυπωσιάσουν το κοινό και να παρουσιάσουν σε όλους την ομορφιά του χορού.
Οι προετοιμασίες για την επίσημη βραδιά χορευτικών επιδείξεων και απονομής βραβείων ξεκίνησαν 3 μήνες πριν.  

Οι μαθητές σε συνεργασία με τους δασκάλους τους διάλεξαν τον χορό που τους ταιριάζει και ήθελαν να εξελίξουν χορευτικά. Πήραν μέρος σε 2 κατηγορίες χορογραφιών. Σε ατομική χορογραφία που θα χόρευαν με τον δάσκαλο ή την δασκάλα τους και σε ομαδική χορογραφία στην οποία θα έπρεπε να συνεργαστούν και να δώσουν όλο τους το είναι. Ξεκίνησαν λοιπόν τις πρόβες τους στα ατομικά και ομαδικά μαθήματα χορού ώσπου έφτασε η μέρα που θα έπρεπε να βάλουν τα δυνατά τους για το καλύτερο αποτέλεσμα.
Το κοινό τους χειροκρότησε και όπως κάθε φορά έτσι και εκείνη οι σχολές χορού Apollon τους βράβευσε με τον καλύτερο τρόπο. Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι περισσότεροι από τους μαθητές που πήραν μέρος στην βραδιά αυτή, λίγο καιρό πριν είχαν δώσει εξετάσεις για το χορευτικό επίπεδο που ολοκλήρωσαν και έτσι αμέσως μετά την παρουσίαση της χορογραφίας τους έλαβαν και το αγαλματάκι τους μαζί με το δίπλωμά τους! Να δώσουμε συγχαρητήρια σε όλους και να ευχηθούμε να τα καταφέρουν τόσο καλά και στην επόμενη επίσημη εκδήλωση των σχολών χορού Apollon, τον Ιούλιο του 2012, η οποία εκτός από χορογραφίες παρουσίασης περιλαμβάνει και διαγωνισμό χορού μεταξύ των μαθητών.  
Συγχαρητήρια!!!
 
Η εμπειρία που μπορεί κάποιος να αποκομίσει από την συμμετοχή του σε μία από τις επίσημες εκδηλώσεις και δεξιώσεις των σχολών χορού Apollon, είναι ανεκτίμητη!!! Τα αποτελέσματα της εξέλιξης φαίνονται άμεσα, όχι μόνο στο χορευτικό επίπεδο, αλλά και σε προσωπικό και κοινωνικό!!!

Οι κοινωνικές εκδηλώσεις χορού, από τα Εβδομαδιαία Θεματικά Parties και τις ολοήμερες εκδρομές, μέχρι τις δεξιώσεις Trophy Ball και Tropical, είναι σχεδιασμένα με βάση την σωστή καθοδήγηση στην εθιμοτυπία του χορού, ώστε οι μαθητές να γνωρίσουν καλύτερα το πιο ευχάριστο χόμπυ, με το οποίο ασχολούνται!!! Η καθεμία από αυτές σημαίνει γιορτή προς τιμήν της Τέχνης, που μας εκφράζει και φροντίζουμε να είναι γεμάτη μεγαλοπρέπεια, αίγλη, αλλά και τον σεβασμό που της αρμόζει!!! Μέσα από τον χορό μπορούν όλοι να γνωρίσουν καλύτερα τον εαυτό τους, αλλά και να κατανοήσουν το περιβάλλον τους!!! Οι ικανότητες και οι αρετές που αναπτύσσονται είναι ατελείωτες!!!   

Για αυτό, μην χάνετε καιρό και δοκιμάστε και εσείς την πιο όμορφη εμπειρία που προσφέρει η τέχνη του χορού, σε κάθε ευκαιρία που σας παρουσιάζεται!!!

Η ευκαιρία χορεύει μ’ αυτούς που είναι ήδη στην πίστα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου