Google+

Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

Photos Clip Country Night

Σε μια υπέροχη βραδιά οι σχολές χορού Apollon γιόρτασαν το δεύτερο θεματικό party της εκδήλωσης, Fun Carnival Dancing. Το θέμα της βραδιάς, Western, Rock'n'Roll και "Ο καλός, ο κακός και ο άσχημος".

Country Night

Μοναδικές στιγμές, που συνοδεύονται από ένα άκρως ανεβαστικό μουσικό κομμάτι!!! Ο λόγος για το “Last Night”, των Chris Anderson & Dj Robbie, αφιερωμένο στην χθεσινή βραδιά που στέφθηκε με επιτυχία!!!
Οι μαθητές και οι δάσκαλοι της σχολής παρουσίασαν Ιδιωτικές και Ομαδικές χορογραφίες με θέμα την Άγρια Δύση. Ο ανταγωνισμός μεγάλος και η κριτική επιτροπή δυσκολεύτηκε να καθορίσει τις πιο όμορφες χορογραφίες και την πιο εντυπωσιακή western αμφίεση. Οι εντυπώσεις της χορευτικής συγκέντρωσης αποτυπώθηκαν στα πρόσωπα όσον συμμετείχαν, όπως φαίνονται και στο παραπάνω photo-clip και καθ'όλη την διάρκεια της βραδιάς επικράτησε το γέλιο, η χαρά και η διασκέδαση!

Το Fun Carnival Dancing συνεχίζεται....

Η προετοιμασίες έχουν ήδη ξεκινήσει και για το επόμενο θεματικό party! Οι καθηγητές και οι μαθητές των σχολών χορού Apollon ψάχνουν και ανταλλάζουν ιδέες για την τελική βραδιά του Fun Carnival Dancing. Ο μεγάλος τελικός είναι όλο και πιο κοντά και όλες οι ομάδες των σχολών εξασκούνται καθημερινά στα ιδιωτικά και στα ομαδικά τους μαθήματα, για ένα αποτέλεσμα που θα τους φέρει την ΝΙΚΗ. Το τελικό αποτέλεσμα θα κριθεί και από τις στολές, το μακιγιάζ και φυσικά απο τον χορό, των διαγωνιζομένων. Champions Night λοιπόν, για να δούμε ποια σχολή θα σηκώσει το κύπελλο και ποιοι μαθητές μας θα κερδίσουν τα χορευτικά δώρα!!!

  

 Καλή επιτυχία σε όλους.
Καλή Διασκέδαση και.... 
Καλό Fun Carnival Dancing





Δείτε επίσης:

Μάθετε πως ο χορός
επηρεάζει τις κοινωνικές μας σχέσεις!
Απολαύστε τις καλύτερες στιγμές μας
από το Country Night!
Απολαύστε τα βίντεο από τις Επίσημες Χορευτικές Εκδηλώσεις των σχολών μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου