Google+

Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2012

Λεύκωμα σχολής χορού Apollon Ιλίου

Οι μαθητές και οι δάσκαλοι της σχολής για άλλη μια φορά μας εντυπωσίασαν με την εξαιρετική εκτέλεση των χορογραφιών τους και μας ταξίδεψαν  και σ'αυτήν την εκδήλωση στον μαγικό κόσμο του χορού με τον πιο όμορφο και διασκεδαστικό τρόπο!!
Το συμπέρασμα μετα απο αυτήν την μαγευτική βραδιά είναι ένα:
ΟΤΑΝ Η ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΟΡΟ
ΣΥΝΑΝΤΑ ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ
ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ
ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΑ!!!!!
Παρακολουθήστε στο παρακάτω video τις όμορφες στιγμές που μας προσέφεραν οι μαθητές και οι δάσκαλοι μας.
 Το ταξίδι στον κόσμο του χορού ξεκινά με ένα click:

Το αγαπημένο τραγούδι, δεν είναι άλλο από το “She's like the wind”, που ερμηνεύτηκε από τον Patrick Swayze!!! Μας παραπέμπει σε μία από τις δημοφιλείς χορευτικές ταινίες όλων των εποχών, το Dirty Dancing!!! Μία άκρως χορευτική ταινία, που αξίζει να δουν όλοι!!! Όπως ο Patrick Swayze έλαψε και έκλεψε την παράσταση μέσα από μία ταινία που έσπασε τα ταμεία το 1987, έτσι και όλοι οι καθηγητές και μαθητές της σχολής μας, ξεχώρισαν στην επίσημη εκδήλωση Trophy Ball 2012!!!
 
Θα θέλαμε να δώσουμε συγχαρητήρια σε όλους τους επαγγελματίες χορευτές και δασκάλους μας για την έμπνευση των χορογραφιών αλλά κυρίως θα θέλαμε να πούμε ένα μεγάλο μπράβο στους μαθητές μας για την προσπάθεια τους και για το άψογο αποτέλεσμα που παρακολουθήσαμε!

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ !!!!!!!!!

Όλες οι εκδηλώσεις των σχολών χορού Apollon Dance Studio, μοιράζουν πλούσια δώρα, αλλά και εμπειρίες!!! Στους μαθητές δημιουργούνται κίνητρα για την χορευτική τους πρόοδο και σε συνδυασμό με τους εξειδικευμένους καθηγητές χορού που τους αναλαμβάνουν, το αποτέλεσμα είναι πάντα αυτό που μας κάνει να νιώθουμε περήφανοι!!!
Όλοι έχουν την δυνατότητα να επιλέξουν μέσα από μεγάλη πικοιλία προγραμμάτων στις σχολές μας και να παρακολουθήσουν μαθήματα για οποιοδήποτε είδος χορού, τους ταιριάζει!!!
Επαγγελματικά και Ερασιτεχνικά προγράμματα χορού, Οικογενειακά και Business, για Παιδιά και για Ενήλικες!!!

 
“Η πιο αληθινή έκφραση των ανθρώπων είναι μέσω του χορού και της μουσικής τους.
Το σώμα δεν λέει ποτέ ψέματα.”
~Agnes de Mille~

Δείτε επίσης:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου