Google+

Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

Gipsy Night - Fun Carnival Dancing

   Αξέχαστο θα μείνει το Fun Carnival Dancing σε όλους τους συμμετέχοντες και θεατές που βίωσαν μαζί μας την αληθινή φύση της διασκέδασης, μέσω του χορού. Η κάθε βραδιά μέχρι τώρα ήταν καλύτερη από την άλλη και φυσικά πρωταγωνιστές είσαστε όλοι εσείς που με την θέληση, την χαρά και τα χαμόγελα σας μας χαρίσατε τις πιο διασκεδαστικές απόκριες σε μία ζεστή και οικογενειακή ατμόσφαιρα.
  Με τον ίδιο ενθουσιασμό κι αγάπη την Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου θα αγκαλιάσουμε και θα αφεθούμε στους ήχους της κιθάρας των Gipsy Kings και γενικότερα της Ισπανικής μουσικής κουλτούρας του Flamenco. Γνωστά τραγούδια όπως,  Djobi, Djoba, Bamboleo, Un Amor, Vamos A Bailar και γενικότερα τσιγγάνικη μουσική από όλον τον κόσμο έχουν την τιμητική τους και θα μοιραστούν μαζί μας την πολυχρωμία των συναισθημάτων και το πάθος τους.
Gipsy Night λοιπόν την Δευτέρα για να πούμε ιστορίες γύρω από την φωτιά, να τραγουδήσουμε και να χορέψουμε με μια κιθάρα αγκαλιά και να κοιτάξουμε την  κρυστάλλινη σφαίρα για να δούμε τι μας επιφυλάσσει η μοίρα!

Σας Προσκαλούμε 
Στο Επόμενο Θεματικό Party του

Fun Carnival Dancing

Με θέμα:

GIPSY NIGHT


Οι σχολές χορού Apollon για την βραδιά Gipsy Night σας ανακοινώνουν οτι το πρόγραμμα του αποκριάτικου πάρτυ θα έχει ως εξής:
  • Χορός για όλους
Μαθητές, δάσκαλοι ,συγγενείς και φίλοι  θα χορέψουν στους ήχους της κιθάρας και της gipsy music. Οι μαθητές των σχολών μας θα εντυπωσιάσουν τους θεατές της βραδιάς με τις φιγούρες που έχουν διδαχθει στα ιδιωτικά και στα ομαδικά τους μαθήματα
  • Gipsy Αμφίεση
Όλοι μαζί στο Gypsy Night, με πολύχρωμα στολισμένα  ρούχα, χρυσά αξεσουάρ για να δώσουμε ψυχή και σε αυτό το θεματικό πάρτι με τον χορό και τα χαμόγελα μας.  
  • Χορευτικά Παιχνίδια
Όπως έχετε ήδη καταλάβει, Fun Carnival Dancing χωρίς παιχνίδι δεν γίνετε και γι'αυτό οι σχολές χορού Apollon δημιούργησαν για εσάς τα πιο διασκεδαστικά εκπαιδευτικά παιχνίδια χορού. 
  • Διαγωνισμός καλύτερης αποκριάτικης ενδυμασίας
Φορέστε την πιο πρωτότυπη και αστεία ενδυμασία και κερδίστε πόντους για να διεκδικήσετε ένα απο τα 3 μεγάλα δώρα που χαρίζουν σε όλους εσάς οι σχολές χορού Apollon.
  • Σκετς- Χορογραφίες
Τι έχουν ετοιμάσει για μας οι μαθητές και οι δάσκαλοι των σχολών χορού Apollon, στα ατομικά και ομαδικά τους μαθήματα; Ποια θα είναι τα χορευτικά show που θα μας παρουσιάσουν;
Σας περιμένουμε την Δευτέρα να μάθουμε ποια ομάδα θα κερδίσει τους περισσότερους πόντους.
ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ!!!!!!!!



Δείτε επίσης:
 
Μάθετε περισσότερα για τις
διδαχές του χορού!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου